Ved hjælp af investeringer til Supplement besparelser

Ved hjælp af investeringer som supplement til besparelser bliver mere udbredt. Med verden bliver mere og mere usikker på disse dage, synes det, at mange flere mennesker er interesseret i at bygge en personlig opsparing for at sikre, at de har et sikkerhedsnet til at beskytte dem, bør hårde tider kommer. For mange bliver kloge investeringer en stor del af denne opsparing sikkerhedsnet… efter alt, har mange investeringer evnen til at give meget mere overskud end den interesse, der er påløbet fra grundlæggende besparelser.

Risikoen forbundet med nogle investeringer gør mange mennesker tøver med at begå deres finansielle futures til dem, selv om. I de fleste tilfælde dog investeringer kan være en relativt sikker og troværdig måde at supplere grundlæggende opsparing, og intelligente investeringer praksis kombineret med tålmodighed kan reducere de fleste af risici forbundet med at investere.

Et kig på investeringer

Som en grundlæggende definition, kan investeringer blive set på som køber noget, der vil forhåbentlig være værd mere i fremtiden, end det var betalt for det. Det “noget”, der er købt kan være noget fysisk, som et samlerobjekt eller ædle metaller eller noget uden en reel fysisk form, ligesom aktier eller obligationer, der kan repræsenteres i en fysisk måde af certifikater men ikke har en fysisk manifestation selv.

Investeringer, der er lavet til at supplere besparelser brug dette køb som en metode til angivelse penge til side til senere, i håb om at når tid kommer til at sælge, at værdien er steget betydeligt.

Et stort udvalg af forskellige typer af investeringer, hvoraf nogle er designet til kort tids brug, og andre til lang sigt.

Kort sigt vs. lang sigt investeringen

Den væsentligste forskel mellem kortsigtede og langsigtede investeringer er, at kortsigtede investeringer forventes at vare kun uger eller måneder, mens langsigtede investering forventes at vare i årevis. I de fleste tilfælde langsigtede investeringer vil blive anvendt med besparelser mere end korte sigt for den simple kendsgerning at besparelser anses for at være en langsigtet idé.

Kortfristede investeringer kan bruges med besparelser, dog især i tilfælde, hvor investeringen er kun tilgængelig i en begrænset periode og en del af besparelser bruges til at investere.

Langsigtet investering er generelt gøres separat fra besparelser, supplere de penge, der er gemt i stedet for at forstærke det direkte.

Flere typer af investeringer har tendens til at være lang sigt end kortsigtede, i det mindste delvis at muligheden for investeringsposter fortsat stiger i værdi som tiden går.

Almindelige typer af investeringer

Naturligvis, et stort udvalg af investeringer findes… for at udarbejde en komplet liste over investeringer ville typer være næsten umuligt. Stedet, her er nogle af de mest almindelige typer af investeringer, som du måtte ønske at bruge til at supplere din opsparing planer.

Først er de to mest almindelige investeringstyper, aktier og obligationer. Bestandene er dele af ejerskab i virksomheder og virksomheder, der henviser til, at obligationer er investeringer i regeringen-udstedte certifikater.

Der er flere andre typer af investeringer, der handles med aktier og obligationer, futures (spekulationer om de fremtidige resultater af råvarer), indeks (grupperinger af råvarer og handlede varer) og sektorer bred grupperinger af industrier.

Alle disse typer af investeringer, der handles på børsen; der er naturligvis andre former for investeringer, der ikke er.

Disse omfatter private samlinger (som sjældent dukker, frimærker, mønter eller andre varer), ædle metaller (normalt præsenteret i barer eller mønter), og endda udenlandske valutaer, hvor der udveksles på et sats, og derefter udveksles tilbage efter værdier er steget.

Andre former for investeringer findes stadig, men de har tendens til at få meget mere komplicerede end anvendelsesområdet for denne artikel.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt: