Håber Ranch Real Estate og en lille historie

Håber Ranch Real Estate fik virkelig gå som et boligprojekt, når Harold Chase begyndte Santa Barbara godser og La Cumbre ejendom selskaberne. Fra begyndelsen var udviklingen betød at have equestrian interesser som en del af pakken. Det blev sagt, at en person skulle være i stand til at ride ned hans eller hendes indkørsel og drej til højre eller venstre til at nyde resten af hans ride. Til at afslutte Mr. Chase sectioned ud ejendommen i parceller spænder fra 1,5 til omkring 3,5 hektar og endda nogle parceller, der er så stor som 50 hektar.
Hver underopdeling brug en grand indgangen for så at ende 360 palmetræer blev plantet langs hvad er nu Las Palmas drev til at tjene som en grand indgangen til ranchen. Udstrålende ud af Las Palmas drive flere gader blev sat og omkring 700 masser blev hugget. Der er stadig ca. 20 masser, som ikke er udviklet så mulighed for stadig vinker i ranchen. Oprindeligt gik masser i håb Ranch overalt mellem $100 til $2.500 og i dag er der to masser til salg, en for $3,75 millioner og en for 6.475 millioner dollars.
I 1904, hvor håndfladerne var plantet blev håb Ranch Park Homes foreningen etableret. Denne tilknytning holder nøje øje på alt håb Ranch, kigger på ting som hvordan medlem vil udvikle eller ændre deres ejendom. Pasning af miles af ridestier og tilsyn med private strand facilitet.
For så vidt angår håb Ranch fast ejendom i dag priser stadig skyrocketing. Den gode nyhed for dem, der lever håbet Ranch er, at den gennemsnitlige salgspris for de egenskaber, som har lukket dette år er op 33% over sidste år. De sælges priser er gået fra 2,48 millioner dollars i ‘ 04 til $3,3 millioner i dag og det er den højeste pris område i Santa Barbara.
Den højeste pris hjem, der har lukket escrow i år er en $7,95 millioner dollar hjem, der har 5 soveværelser og 5,5 bade. Den billigste hjem, der har lukket escrow dette år er $1,989 millioner dollars og har 3 soveværelser og 3 bade.
Nogle andre hjem, der har lukket escrow dette år omfatter:
• En $6.995 millioner dollar hjem med 5 soveværelser og badeværelser i 8.
• En 5 værelses 6 bad hjem til 4.995 millioner dollars
• En $4,4 millioner dollar hjem med 5 soveværelser og 5 bade
• Og en 4 værelses 5 bad hjemsted for $3.599
Lige nu de højeste pris hjem til salg i håb Ranch er opført for $21.5 million og har over 7 acres af grunde og en 5 soveværelse 5 bad hjem. Den billigste hjem er i øjeblikket opført $2.795 og har 4 soveværelser og 2,5 bade.
Nogle andre hjem på markedet i øjeblikket omfatter:
• En $11,9 millioner dollar hjem med 5 soveværelser og 8 bade
• 5 værelses 4.5 bad hjem for $8.95
• En $7.995 millioner dollar hjem med 4 soveværelser og 4,5 bade
• Og en 3 værelses 4 bad hjem 4.195 millioner dollars
Og det er det for håb Ranch fast ejendom for nu…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.