Gæld konsolidering med dårlig kredit

Hvis du har dårlig kredit, kan du spekulerer på, hvordan du nogensinde vil få de penge, du har brug for at komme ud af gælden og gendanne din kreditværdighed. Som mærkeligt det end kan synes, kan svaret på dine problemer være et andet lån; at tage ud en konsolidering af gælden lån kan hjælpe dig til at tilbagebetale en del af eller alle dine udestående gæld og efterlade dig med kun én betaling at gøre hver måned i stedet for flere.

At få en konsolidering af gælden lån, mens du har dårlig kredit kan synes umuligt, men der er flere måder, som du kan forbedre dine chancer for at finde og modtage lånet, der skal du trods din mindre end perfekt kredit rating.

Her er nogle tips om hvordan man kan forbedre dine chancer for at få det lån, som du har brug for, samt nogle tips om hvor de skal lede for långivere, der vil låne dig penge, selvom din kredit er dårlig.

Betale ned din gæld

Den første ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at få det lån, som du har brug for er at tilbringe lidt tid på at forsøge at betale ned din gæld og få de fleste af dem en smule mere aktuelle. Selv hvis du ikke har råd til de mindste betalinger, bør du prøve at sende hvad du har råd til så mange af dine debitorer som du kan.

Hvis du kan gøre to eller tre betalinger, der er mere eller mindre rettidigt at nogle eller alle dine debitorer, kan det hjælpe dig med at gøre din sag til en potentiel långiver ved at vise, at du prøver at tilbagebetale din gæld men savn noget hjælp med at få pengene.

Betale ned din gæld på denne måde vil også sænke det samlede beløb, du skylder og derved så reducere det beløb, du bliver nødt til at låne… der kan også hjælpe en långiver til at træffe en beslutning.

At reducere antallet af gæld

En anden måde, som du måske kunne forbedre dig selv i øjnene på potentielle långivere er ved at reducere antallet af udestående fordringer, som du har. I stedet for at betale mindre beløb til flere debitorer, kan du beslutter dig at forsøge at betale en vælge par gæld for at stoppe disse skyldnere fra fortsat at gøre negative rapporter mod dit kredit.

Dette kan have en betydelig indvirkning på hvordan du ser ud til potentielle långivere, selvom denne metode kan medføre, at nogle af dine øvrige gæld til at fortsætte med at vokse, fordi du kun gør betalinger på visse fordringer.

Delvis konsolidering

Hvis du ikke er i stand til at låne de penge, du har brug for at konsolidere alle af din gæld, kan du tænke på låntagning kun nok til at konsolidere dine største gæld. Dette vil kunne betale de gæld, som du vil have den mest problemer med og erstatte dem med en enkelt betaling, og det vil reducere det beløb, du ønsker at låne nok, at du ikke bør have meget svært ved at finde en långiver, der er villige til at tilbyde dig den konsolidering lån.

At finde de rigtige lån

Nøglen til at finde de rigtige lån for din gæld konsolidering er at holde dine muligheder åbne. Anmode om lån tilbud fra forskellige långivere, herunder finansieringsselskaber og online långivere, ved hjælp af en høj værdi element eller friværdi som sikkerhedsstillelse til sikring af lånet. Du vil sandsynligvis betale en højere rente end hvis du havde bedre kredit, men ved at tage sig tid til at sammenligne lån tilbud bør du kunne finde den bedste rente, som du kan få.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.