Bearbejdning Af Træ Planer – Hvad Træ Bør Du Bruger Til Dit Træ Arbejder På Projekter?

for At give dig en idé om, hvad det ser ud her er skålen med en 2-liters flaske sodavand ved siden af. Det er for store til at gå mest overalt, så jeg bliver nødt til at give det nogle tanker. Dette vil sikre, at bestyrelsen vil være firkantet, https://mdf-plader.dk/ når det er samlet. Nogle ovntørret træ er til rådighed, men det vil være betydeligt dyrere. Som jeg vende skålen til sin endelige form processen er at skære væk, noget materiale, tag MDF-disk, skal du måle murens tykkelse, mark udenfor med referencemærker, der viser de områder, stadig for tyk, sætte MDF disken igen, skal du køre pinoldok op mod MDF-disk derefter tænde væk flere af træ og gentag. Bemærk den hellige ring er stadig knyttet selv om der kun er omkring ¼ ” materiale venstre holder den op til den øverste ring af skålen.

en ting, der var lidt overraskende, var, da jeg fik den øverste og nederste halvdel, som er limet sammen, hvor tungt det hele forsamlingen var. Ikke rigtig hårdt, men bare en lidt kedelig og tidskrævende. Efter en lille drejning, at jeg tog den MDF-disk ud og gjorde en check med et par af bremsekalibre for at se, hvordan vægtykkelse var skrider frem. Den ene er at holde øje med at opretholde en endnu vægtykkelse, som jeg gør med bremsekalibre. Den ene forskel er, centrering tilpasning er mere kritisk her, som jeg ønsker at interiør fælles at tilpasse så tæt på perfekt, så jeg kan få det. For at få en fornemmelse for, hvordan den fulde, tomme vender jeg startede ud på en langsom hastighed, som 50 RPM ‘ s og gradvis øget hastighed på op til 350 RPM.

Der lige er begyndt uden for udformningen jeg havde masser af plads og så videre, ingen overraskelser. Med det indledende arbejde er gjort, begyndte jeg at bringe rim og de 3 øverste lag i form. Når limen hærdet jeg fjernede klemmerne og det lille ansigt sted fra toppen stak. Den flade plade, fordi så meget som jeg forsøgte toppen stak ikke var helt på linje med bunden stak. Når monteret, har jeg sat et levende center med en flad plade ende i pinoldok og kørte det op mod MDF-disk. Den anden er at sikre, at den ydre overflade er ikke kun glat, men at den buede overflade er bare, at for en kontinuert kurve med ingen flade pletter, bakker eller dale. Så hvordan kan du anvende en træ finér til en buet overflade?